Αλλαγή ο Ράνος στο τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε ο Αντώνης Ράνος της Skoda Ξάνθη στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ τηες Τρίτης ανάμεσα στην Εθνική Νέων που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Μουντιάλ της Τουρκίας και την αντίστοιχη Εθνική Ομάδα της Γαλλίας.

Στον αγώνα αυτό η  Εθνική U-20  γνώρισε στο Ρομοραντίν την ήττα με σκορ 3-1 από την αντίστοιχη της Γαλλίας, στον τελευταίο της φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων.

Η ελληνική ομάδα παρουσίασε δύο πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ήταν ανώτερη της αντιπάλου της, ενώ στο δεύτερο μισό δυσκολεύτηκε να ακολουθήσει το ρυθμό των Γάλλων.

Η Εθνική μας είχε καλές στιγμές στο 12΄ με τον Κολοβό, στο 14΄ με τον Μπουχαλάκη και στο 33΄ με τον Μπάλλα, όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34΄ από τον Σανογκό, ύστερα από λάθος στο χώρο του κέντρου. 

Οι Γάλλοι είχαν καταιγιστικό ρυθμό στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 46΄ και στο 48΄ ο Καπίνο πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις σε σουτ το Βιάν, όμως στο 50΄ νικήθηκε από χτύπημα πέναλτι του Πογκμπά (μαρκάρισμα Σταφυλίδη στον Μπαεμπέκ). 

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, λόγω των πολλών αλλαγών, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το τρίτο τους τέρμα στο 86΄ με τον  Ν’ Γκαντό. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Τριανταφυλλόπουλος με κεφαλιά. 

ΓΑΛΛΙΑ: Αρεολά, Φουλκέ, Ζουμά, Ουμτιτί (46΄ Σαρ), Πογκμπά (84΄ Ζουλιάν), Κοντογκμπιά (75΄ Μποσετί), Σανογκό (46΄ Βιάν), Μπαεμπέκ (75΄ Σαμπαλί), Ντινιέ, Λεμινά (59΄ Βερτού), Τοβάν, (46΄ Ν’ Γκαντό)

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης (46΄ Καπίνο), Μαρινάκης (61΄ Κωνσταντινίδης), Σταφυλίδης (77΄ Πέλκας), Μπουγαϊδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας, Κουρμπέλης (72΄ Κούρος), Κολοβός (77΄ Μπακασέτας), Μπουχαλάκης (46΄ Φουρλάνος), Γιαννιώτας (61΄ Λυκογιάννης), Διαμαντάκος (61΄ Ράνος)