Το αντίο του Λοντίγκιν στους «Xanthifans»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με τον πιο όμορφο τρόπο αποχαιρέτησε ο Γιούρι Λοντίγκιν τους φιλάθλους της Ξάνθης, σε μια όμορφη εκδήλωση στα γραφεία του συνδέσμου των «Xanthifans» και την δυνατότητα μιας ευχάριστης κουβέντας και αρκετών φωτογραφιών!

Στα γραφεία του συνδέσου των «Xanthifans» βρέθηκε το απόγεμα ο πρώην πλέον τερματοφύλακας της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν για να αποχαιρετήσει τους φίλους τους οργανωμένους φίλους της ομάδας της Ξάνθης λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για την Αγία Πετρούπολη και την νέα του ομάδα Ζενίτ.

Ο Γιούρι γνωστός για την απλότητα του και φυσικά την αγάπη για την ομάδα που τον ανέδειξε και τον καθιέρωσε στην συνείδηση του κόσμου, και φυσικά προς τον κόσμο της Ξάνθης για την συμπαράσταση και στην στήριξη ακόμη και όταν δεν έπαιζε, ζήτησε ο ίδιος να βρεθεί στον σύνδεσμο και να αποχαιρετήσει τους οργανωμένους φίλους της Ξάνθης.

Μάλιστα ο διεθνής τερματοφύλακας συζήτησε για αρκετή ώρα με τους φίλους της Ξάνθης που βρέθηκαν στον σύνδεσμο, απαντώντας σε όλες της ερωτήσεις τόσο των μικρών όσο και των μεγαλύτερων σε ηλικία παρευρισκομένων.

Στο τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος των  «Xanthifans» Λευτέρης Κασαπίδης χάρισε  στον Γιούρι ένα κασκόλ του συνδέσμου και μια ανθοδέσμη, ενώ ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος τύπου του συνδέσμου Στέφανος Παιτάρης δώρισε στον πρώην «φύλακα άγγελο» της εστίας της Ξάνθης μια μπλούζα στα χρώματα της ομάδας που ανέγραφε «Γιούρι για πάντα στης καρδιές μας».

Ενώ από την πλευρά του ο Γιούρι χάρισε στον σύνδεσμο την πρώτη φανέλα με την οποία αγωνιστικέ ως βασικός στην Ξάνθη, αλλά και τα γάντια του. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική η κίνηση του Γιούρι που θα πρέπει να βρει και άλλους μιμητές, ενώ η είδηση της βραδιάς ήρθε από τον ίδιο τον Γιούρι… που υποσχέθηκε πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ξάνθη όχι για τουρισμό αλλά για να ξαναφορέσει την φανέλα με τον Δημόκριτο!