Χωρίς τον Γούτα αλλά με Σιώπη και Βοσνακίδη η αποχαιρετιστήρια ισοπαλία

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα Νέων κόντρα στην Πολωνία στον τελευταίο της αγώνα στο «Elite Round» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι Πολωνοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με ατομική ενέργεια του Κιρόφσκι. Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» προσπάθησε να απαντήσει στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά η κεφαλιά του Χουχούμη στο 47’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ωστόσο, στο 56’ ο Σουνάς με απ’ ευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 75’ αποβλήθηκε ο Καντούτσης.

Στον αγώνα δεν έλαβε μέρος ο Δημήτρης Γούτας της Ξάνθης, που προστατεύθηκε ενόψει του Μουντιάλ Νέων στην Τουρκία που ξεκινά σε δέκα μέρες, όπως επίσης και ο επίσης μουντιαλικός Ταξιάρχης Φούντας. Κανονικά έπαιξαν όμως ο εβρίτης Μανώλης Σιώπης και ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού και νυν της Μάρι Δημήτρης Βοσνακίδης.

ΕΛΛΑΔΑ: Λαδάς, Χουχούμης, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βοσνακίδης, Σιώπης (72′ Μύγας), Ανδρεόπουλος, Παναγιωτούδης (46′ Ιωαννίδης), Καραγκούνης (46′ Δεληγιαννίδης), Σουνάς, Γιαννιτσάνης.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Πογκορζέλεκ, Χοροσκίεβιτς, Λιμπεράτσι, Κετζιόρα, Κλέμενζ, Κουρόφσκι, Μουράφσκι, Ζαγκιέτο (85′ Νόβακ), Μρόφκα (78′ Κομπιλάνσκι), Ζιελίκσνι (72′ Στεπίνσκι), Φορμέλα.