Τζούριτς: “Αν πηγαίναμε στο Ευρωπαϊκό πολλά θα άλλαζαν”

Για τις υποσχέσεις που άφησε η Εθνική ομάδα βόλεϊ παρά τον αποκλεισμό της από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μίλησε ο Δημήτρης Τζούριτς.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal, ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στο πάθος που έδειξε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τόνισε πως χρειάζεται υπομονή και προσοχή.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Τζούριτς:

«Ηταν ένα συγκλονιστικό ματς. Το ευχαριστηθήκαμε. Δεν φοβηθήκαμε ούτε λεπτό. Αυτή είναι η νέα εθνική ομάδα. Με τσαμπουκά και πάθος. Αυτό το προφίλ θέλουμε. Στεναχωρηθήκαμε με την απώλεια του χρυσού σετ, αλλά αυτή η εμφάνιση δείχνει πως αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Χρειάζεται υπομονή και προσοχή.
Αν πηγαίναμε στο Ευρωπαϊκό πολλά θα άλλαζαν. Θα συνεχίζαμε την προσπάθεια και θα είχαμε ένα μεγάλο κίνητρο. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Η ομάδα έχει νέους παίκτες και κάποιους παλιούς που βοηθούν με την πείρα τους. Η ομοσπονδία σε αυτή τη φάση περνάει δύσκολα αλλά πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Δείξαμε πως έχουμε μέλλον».
Για τον τρόπο που ήρθε η ήττα: «Επρεπε να περιμένουμε αυτά τα σφυρίγματα. Το ότι χάσαμε την ψυχραιμία μας για 2-3 πόντους έδειξε την απειρία μας».