Θέλουν να κάνουν δώρο μεγάλο όνομα στον Δερμιτζάκη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Μπορεί να μην είπε όνομα, όμως αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται μεγάλο μεταγραφικό μπαμ με σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης.

Ο Μ. Πουλινάκης δήλωσε χαρακτηριστικά στο TV Creta: Δεν θα κάνουμε μεταγραφή–όνομα για τα διαρκείας, αλλά για το πρεστίζ του ΟΦΗ. Αυτή είναι η λογική που πρέπει να υπάρχει στις μεταγραφές. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στα πλάνα μας ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από την Ελλάδα. Είμαστε σε συζητήσεις και αν γίνει κάτι θετικό, θα είναι μια μεταγραφή που θα αποτελέσει μεγάλη υπόθεση για τον ΟΦΗ. Και να πω, ότι και να γίνει αυτή η μεταγραφή πάλι δεν θα ξεφύγουμε από την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσουμε”.

Σε σχέση με την αδειοδότηση της ομάδας, ο κ. Πουλινάκης, που ως γνωστόν έκλεισε ως προπονητή για τη νέα σεζόν τον μέχρι πρότιμος τεχνικό του Πανθρακικού Παύλο Δερμιτζάκη, είπε: “Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα μετά τη χορήγηση της άδειας. Έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια για να διαπραγματευτούμε και θεωρώ ότι η ομάδα θα γίνει πιο ανταγωνιστική. Ο κόσμος πρέπει να είναι σίγουρος ότι δεν θα ξεφύγουμε καθόλου από το πλάνο που έχουμε θεσπίσει και ίσως με χαμηλότερο μπάτζετ να κάνουμε καλύτερη ομάδα. Έχω πει ξανά ότι πρέπει να πηγαίνουμε με σταθερά βήματα. Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε τον ΟΦΗ στην Ευρώπη όμως πρέπει να κάνουμε σταθερά βήματα και με υπομονή όλα θα γίνουν. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Δεν παίζουν μπάλα μόνο οι ποδοσφαιριστές. Ελπίζω και εύχομαι ότι φέτος θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω”.