Στον (Ευρωπαίο) Ατρόμητο ο Δ. Παπαδόπουλος!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, που μοιραία εγκαταλείπει μετά από έναν χρόνο παρουσίας την Κομοτηνή και τον Πανθρακικό.

Η ομάδα του Περιστερίου, έψαχνε έναν παίκτη που θα τη βοηθούσε να λύσει το πρόβλημα στο γκολ και κατέληξε στον διεθνή Έλληνα, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος με την ομάδα της Κομοτηνής, βγαίνοντας τρίτος στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος με 11 γκολ σε 25 παιχνίδια.

Πρόθεση του ποδοσφαιριστή ήταν να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο η συμμετοχή του Ατρομήτου στο Europa League, καθώς και το πλάνο που του πρότεινε ο Παράσχος, τον έκαναν να πει το “ναι” στους Περιστεριώτες.

Πλέον, ο Ατρόμητος ενισχύεται ακόμα περισσότερο στη γραμμή κρούσης, μιας και με το δίδυμο Ναπολεόνι – Παπαδόπουλος, αναμένεται να μπορέσει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα.

 

Ο Παπαδόπουλος, κατάφερε να γίνει γνωστός από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, έχοντας 126 συμμετοχές και 50 γκολ με τους “πράσινους”. Έχει αγωνιστεί στις Μπέρνλι, Ακράτητο, Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Θέλτα, Λεβαδειακό και Πανθρακικό. Ενώ έχει και 24 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχοντας σκοράρει 2 φορές και έχοντας αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης, καθώς συμμετείχε στην θρυλική ομάδα του 2004.

Η μεταγραφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον Ατρόμητο πραγματοποιήθηκε έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Παράσχου, κάτι που φυσικά διαψεύδει τα σενάρια που ήθελαν τους δύο άνδρες να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις από την κοινή τους θητεία στον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος στο facebook: Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλο για 2 χρόνια.