Ο Γκαρσία νέος προπονητής του Τοροσίδη στην Ρόμα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Μπορεί στην διεθνή επικαιρότητα να επιρκατεί η επιστροφή και επισήμως του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, ωστόσο μάθαμε σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα και τον νέο προπονητή που θα βρει στην Ρόμα ο “δικός μας” Βασίλης Τοροσίδης.

Και το όνομα αυτού; O Ρούντι Γκαρσία που κέρδισε στο σπριντ τους Μπλαν και Μπιέλσα και θα είναι ο τεχνικός της Ρόμα για την ερχόμενη διετία.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η “Corriere dello Sport”, οι άνθρωποι της Ρόμα “έκλεισαν” τη συμφωνία με τον 49χρονο Γάλλο τεχνικό σε ραντεβού που είχαν το Σάββατο (8/6) οι δύο πλευρές στη Βαρκελώνη.

 

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Γκαρσία θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκ.ευρώ, μαζί με μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων αλλά και με οψιόν για επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο.

Να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Γκαρσία θα εργαστεί σε ομάδα εκτός Γαλλίας μετά από την παρουσία του σε Σεντ Ετιέν, Ντιζόν, Λε Μαν και Λιλ, με τον Γάλλο να έχει να επιδείξει μάλιστα με τους “λιλουά” το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ τη σεζόν 2010-2011.