Ο Έβρος Σουφλίου στο Καλλιμάρμαρο της Αθήνας για… Μίνι Βόλεϊ!!!

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Στην Αθήνα θα βρεθεί το προσεχές σαββατοκύριακο αντιπροσωπεία από 30 μικρούς αθλητές του Έβρου Σουφλίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Μίνι Βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο!

Το βόλεϊ «μπαίνει» στο Παναθηναϊκό Στάδιο και η ΕΟΠΕ, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τις τοπικές Ενώσεις ΕΣΠΕΔΑ και ΕΣΠΑΑA και τους συνδέσμους διαιτητών και βετεράνων αθλητών βόλεϊ Αττικής, καλεί όλες τις ομάδες και τα σχολεία να στείλουν τα «παιδιά τους» σε αυτή τη γιορτή που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Volley All Festival».

Ήδη οι πρώτες συμμετοχές σωματείων και σχολείων φτάνουν στα γραφεία της ομοσπονδίας, ωστόσο αυτή που ξεχωρίζει είναι η πρώτη δήλωση συμμετοχής που προέρχεται από την ακριτική Ελλάδα! Ο Έβρος Σουφλίου θα «κατέβει» στην Αθήνα με 30 παιδιά (αγόρια και κορίτσια) και στέλνει το καλύτερο μήνυμα προς όλους κάνοντας αυτό το μακρινό ταξίδι για να συμμετάσχει στη γιορτή του βόλεϊ σε ένα ιστορικό στάδιο.

Ο Έβρος Σουφλίου, ένα από τα ιστορικά σωματεία του αθλήματος, δουλεύει πολύ στην ανάπτυξη και στις ακαδημίες του έχει 105 παιδιά (μοιρασμένα αγόρια – κορίτσια) ηλικίας 6 έως και 16 χρόνων, ενώ αρχίζουν μαθαίνουν το βόλεϊ και τα πιτσιρίκια (9-11 ετών), όπου το ευχάριστο που παρατηρείται είναι πως τα περισσότερα είναι αγόρια.

Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν (15 Ιουνίου, ώρες 18.00 – 19.30) αμέτρητα γήπεδα Μίνι Βόλεϊ και εκατοντάδες παιδιά θα γεμίσουν την ιστορική αρένα του Σταδίου και όλα αυτά θα αποτελέσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις για αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και όσους τυχερούς βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο εκείνη την ημέρα. Μάλιστα, το τουρνουά στο Καλλιμάρμαρο θα συμμετάσχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό για την καλύτερη φωτογραφία τουρνουά Μίνι Βόλεϊ για το 2013!