Η τελευταία ομάδα που ανεβαίνει στη Γ Εθνική

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Η Δόξα Πενταλόφου πήρε το 14ο και τελευταίο εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική, καθώς νίκησε 1-0 στην παράταση τον Ηρακλή Αμμουδιάς στον αγώνα μπαράζ στο γήπεδο της Χρυσούπολης (την προηγούμενη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο ο Ίασμος ηττήθηκε με 2-1 από τον τοπικό Νέστο και έχασε την ανόδο). Ανεβαίνει έτσι στην Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία και λογικά θα τοποθετηθεί στον ίδιο όμιλο με τις ομάδες της Θράκης, δηλαδή τους Εβρο Σουφλίου και ΠΑΟ Κοσμίου.

Στην Καβάλα βρέθηκαν πάνω από 1000 φίλαθλοι και των δύο ομάδων, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ αισθητή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας για να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηρακλής είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, έπαιζε πιο οργανωμένα, ωστόσο η Δόξα δημιούργησε τις πιο μεγάλες ευκαιρίες, με τους Σαπάνη και Γρεκό. Το 90λεπτο έληξε χωρίς γκολ και στην παράταση η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους Σερραίους, με τον Δημητρόφ στο 102’ να μην πλασάρει σωστά από πλεονεκτική θέση. Στο 116’ όμως μίλησε η ποιότητα του Μίλτου Σαπάνη, ο οποίος μετά από σέντρα του Ιβάνοφ, με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 και έστειλε τη Δόξα στη Γ’ Εθνική.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ (Παύλος Δημητρίου): Πετρίδης, Σαχπαζίδης, Κωτούλιας (60’ Μαρίνγκος), Στεργιάδης, Χατζηγκάεφ, Σιδηρόπουλος (107’ Η. Γκάλιος), Παναγιωτίδης (82’ Δημητρόφ), Καρφαρίδας, Δημητρανόπουλος, Ντίνας, Κολοκοτρώνης
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Σεϊζης, Μπουτζίκας, Γρεκός, Καταφυλλίδης, Σκέντος, Ιβάνοφ, Σαραμουρλής, Βακουφάρης (120+4’ Τομπουλίδης), Αραμπατζούδης, Σαπάνης