Το μνημόσυνο του κυρ Φώτη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρουσία πλήθους κόσμους από τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (9/6) το μνημόσυνο του ιδιαίτερα αγαπητού σε όλη την Αλεξανδρούπολη, Φώτη Κεχαγιόγλου, γνωστού ως “Φωτάρα”, παλιού πρωταθλητή του Στίβου και προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Πρωτέα τα τελευταία χρόνια.

Ο κυρ Φώτης, μία από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες του σταδίου της Αλεξανδρούπολης “Φώτης Κοσμάς”, αφού αφιέρωνε πολλές ώρες καθημερινά για να μυήσει μικρά παιδιά στα μυστικά του στίβου, έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Τρίτη.

Στο γκρουπ του Facebook, που δημιούργησαν αθλητές και αθλήτριές του, που τόσοι πολύ αγαπούσε και τον αγαπούσαν (αριθμεί 481 μέλη) αναφέρεται: ‘’Σήμερα είναι τα 40 του ΦΩΤΑΡΑ ΜΑΣ’’.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το Σάββατο (8/6) ένα από τα “παιδιά” του, η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ βετεράνων στο τριπλούν με 12,05μ στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Λάρισα. Δείτε ένα βίντεο του “Φωτάρα”, που ετοίμασαν κάποια από τα “παιδιά” του…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/M8LQ8qW0aQs?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]