Ομάδες της πρώην ΕΣΣΔ βολιδοσκόπησαν τον Κυβελίδη

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Λεωνίδας Kυβελίδης στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, παίζοντας με την Κέρκυρα, έβαλε αρκετά γκολ, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον εκ νέου του Πανθρακικού λόγω και της παρουσίας του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του, αλλά και της ΑΕΚ.

Τους «κιτρινόμαυρους» είχε απασχολήσει σοβαρά όταν τεχνικός διευθυντής ήταν ο Αρναρ Γκρέταρσον, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Αθήνα, βρίσκεται και τώρα στη μεταγραφική λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου. Υπάρχει, όμως, μια μικρή διαφορά, αφού άλλο Super League κι άλλο Ερασιτεχνικό. Ο Κυβελίδης σε δήλωση που έκανε προ δεκαημέρου μπορεί να μην απέκλεισε την προοπτική να πάει στην ΑΕΚ, η αλήθεια όμως είναι πως δεν «ψήνεται» ιδιαίτερα από το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Εκτός κι αν καταφέρουν από την ΑΕΚ και του αλλάξουν γνώμη, αν και εφόσον μιλήσουν. Κάτι που μέχρι τώρα δεν συνέβη ούτε με τον άσο ούτε με τους ατζέντηδές του. Αλλωστε, ο Κυβελίδης έχει βάλει προτεραιότητά του το εξωτερικό και δη ομάδες που μπορούν να του προσφερουν καλά λεφτά. Ηδη λέγεται ότι τον έχουν βολιδοσκοπήσει από Ρωσία, Ουκρανία και Αζερμπαϊτζάν, αφού μιλάει και τη γλώσσα (στην Ελλάδα ήρθε από το Καζακστάν), περιμένοντας να του γίνουν επίσημες προτάσεις.

Από τη Super League υπάρχει ενδιαφέρον από δύο συγκεκριμένες ΠΑΕ, η μία από τις οποίες φημολογείται ότι είναι ξανά ο Πανθρακικός, αλλά καμία από αυτές τις προτάσεις δεν ξεπερνάει τα 70 χιλιάρικα ετησίως, προσφορές που δεν τον καλύπτουν. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση…