Αιχμές Ορεστιάδας για την στάση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Αιχμές για την στάση που τήρησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην περίφημη ψηφοφορία της περασμένης Τετάρτης στην ΕΣΑΠ άφησε ο πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης.

«Γράφτηκε, ακούστηκε στην Αθήνα, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω ότι ο Εθνικός ψήφισε λευκό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιζάνης, μιλώντας στην Δέλτα Τηλεόραση.

Όπως αποκάλυψε, μίλησε πριν την συνεδρίαση με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμα αλλά δεν είχε καμία επικοινωνία μετά, κάτι που ωστόσο θα επιδιώξει με δεδομένα τα… δημοσιεύματα.

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε αυτό το πράγμα. Αυτοί μεταξύ τους στην Αθήνα κάνουν τα παιχνίδια τους, και αν εμείς μεταξύ μας, εδώ στον Έβρο, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον, τότε δεν έχουμε καμία τύχη.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε κάτι τέτοιο, αν και γράφτηκε και ακούστηκε στον Τύπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιζάνης.

Βέβαια, το λευκό του Εθνικού όχι απλά αποκαλύφθηκε και καυτηριάστηκε από το ThrakiSportS, αλλά έχει επιβεβαιωθεί στο siteμας από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός κατά την συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, οπότε δεν τίθεται καμία αμφισβήτηση.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Γκιζάνης επανέλαβε ότι η Ορεστιάδα θα διεκδικήσει δικαστικά τα δίκαιά της, υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι ο κρίσιμος παράγοντας στην ψηφοφορία ήταν τα χρήματα του ΟΠΑΠ και της Nova, ενώ αιτιολόγησε την απουσία από την κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ επαναλαμβάνοντας ότι δεν κλήθηκε η Ορεστιάδα και άρα δεν είχε θεσμικό ρόλο να παραστεί.

Δείτε την συνέντευξη του κ. Γκιζάνη, με το κρίσιμο σημείο των αιχμών κατά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο έκτο λεπτό…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/StmiaOn0AlA?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]