Στην Θράκη ο Πύρρος Δήμας την Κυριακή

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μεγάλη απήχηση έχει η ημερίδα που θα γίνει στην Κομοτηνή σήμερα Κυριακή (9 Ιουνίου) και διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ και η μη κερδοσκοπική εταιρεία αστικού τύπου «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με θέμα «Η ολυμπιακή ιδέα και ο θανάσιμος εχθρός της, τα αναβολικά».

Όπως έγινε γνωστό την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο. Βέβαια, και πριν δέκα ημέρες είχε προαναγγελθεί η παρουσία του Πύρρου Δήμα στην κομοτηνή για τα εγκαίνια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, αλλά δεν ήρθε. 

Επίσης, έχει προαναγγελθεί η παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη. του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου ενώ θα βρεθούν ακόμα οι τοπικές αρχές, όπως ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Περιφερειάρχης Αρης Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης αλλά και ο μητροπολίτης Μαρωνείας Παντελεήμων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας,για την οποία είχε κάνει αναφορά εδώ και μέρες το ThrakiSportS, με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here