Στην Θράκη ο Πύρρος Δήμας την Κυριακή

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μεγάλη απήχηση έχει η ημερίδα που θα γίνει στην Κομοτηνή σήμερα Κυριακή (9 Ιουνίου) και διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ και η μη κερδοσκοπική εταιρεία αστικού τύπου «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με θέμα «Η ολυμπιακή ιδέα και ο θανάσιμος εχθρός της, τα αναβολικά».

Όπως έγινε γνωστό την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο. Βέβαια, και πριν δέκα ημέρες είχε προαναγγελθεί η παρουσία του Πύρρου Δήμα στην κομοτηνή για τα εγκαίνια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, αλλά δεν ήρθε. 

Επίσης, έχει προαναγγελθεί η παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη. του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου ενώ θα βρεθούν ακόμα οι τοπικές αρχές, όπως ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Περιφερειάρχης Αρης Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης αλλά και ο μητροπολίτης Μαρωνείας Παντελεήμων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας,για την οποία είχε κάνει αναφορά εδώ και μέρες το ThrakiSportS, με ένα κλικ ΕΔΩ.