Θρακιώτες στη Λιθουανία για την Εθνική

Αποστολή στο Βίλνιους: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Το ThrakiSportS εντόπισε στους δρόμους της Παλιάς Πόλης της λιθουανικής πρωτεύουσας μια ανδροπαρέα ομογενών από την Γερμανία, που ήρθαν στο Βίλνιους για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας.

Ανάμεσά τους και δύο… Θρακιώτες εξ αγχιστείας. Ο λόγος για τους Θόδωρο Καραμπουλίδη και Αλέξανδρο Σεϊταρίδη, που βλέπετε καθιστούς στην φωτογραφία, οι οποίοι έχουν παντρευτεί εβρίτισσες: την Χρύσα Τερζόγλου από τον Κυπρίνο και την Χαρίκλεια Λάγιου από το Πύθιο.

Οι δυο τους, λοιπόν, άφησαν τις θρακιώτισσες γυναίκες τους πίσω στην Φραγκφούρτη, όπου μένουν μόνιμα – και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, που επίσης άφησαν για λίγες μέρες τις οικογένειές τους στην γερμανική μεγαλούπολη, ως καλή και αγαπημένη παρέα, ταξίδεψαν στο Βίλνιους για να συμπαρασταθούν στην Εθνική.

Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας των ομογενών μεταναστών, που όπως μας είπαν φροντίζουν να ταξιδεύουν στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας και μόνο, τους οποίους βλέπετε όρθιους στην φωτογραφία, είναι ο Γιώργος από την Δράμα, ο Σταύρος από τα Τρίκαλα, ο Κωνσταντίνος από την Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης από το Ρέθυμνο και ο Δημήτρης από το Κιλκίς.

«Καλή επιτυχία στην Εθνική μας. Fair Play και νίκη, για να πάμε και στην Βραζιλία», το μήνυμα που με ένα στόμα θέλησαν να περάσουν μέσω του ThrakiSportS οι έλληνες ομογενείς στους έλληνες διεθνείς…