Στη Χρυσούπολη το μπαράζ Δόξα Πενταλόφου-Ηρακλής Αμμουδιάς

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης και όχι στην Ελευθερούπολη όπως αρχικά είχε οριστεί, θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ του Ηρακλή Αμμουδιάς και της Δόξας Πενταλόφου, όπου θα κριθεί ποια ομάδα θα ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Ετσι το συγκεκριμένο στάδιο θα κρίνει για δευτερη σερί εβδομάδα την άνοδο ομάδας στη νέα Γ’ Εθνική, αφού είχε προηγηθεί την προηγούμενη Κυριακή η αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικο Νέστο και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Η έδρα άλλαξε για λόγους ασφαλείας και μετά από συζήτηση των δύο ομάδων, της ΕΠΟ και της Αστυνομίας σε συνάντηση που υπήρχε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Το γήπεδο της Ελευθερούπολης διαθέτει μία κερκίδα και η μαζική παρουσία φιλάθλων θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα, ενώ στο Στάδιο της Χρυσούπολης δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ο κόσμος θα είναι καλύτερα ελεγχόμενος και από την Αστυνομία.

Έτσι και αλλιώς τόσο από τον Ηρακλή Αμμουδιάς, όσο και από την Δόξα Πενταλόφου αναμένεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για παρουσία περίπου 1.500 θεατών συνολικά.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές του αγώνα μπαράζ, που είναι οι Τερετίδης, Καραβασίλας, Λαζρής (Καβάλας).