Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ο νέος γυμναστής του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Τη φυσική κατάσταση των παικτών του Πανθρακικού αναλαμβάνει ο Νίκος Ματζουράνης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει ότι νέος προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο κύριος Νικόλαος Ματζουράνης.Το βιογραφικό του νέου προπονητή φυσικής κατάστασης.

Γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1966 στη Μυτιλήνη, Λέσβου. Αποφοίτησε το 1988 από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1994 απέκτησε Μεταπτυχιακό (MSc) στην Εφαρμοσμένη Προπονητική από το Leeds Metropolitan University της Μεγάλης Βρετανίας.Το 2007 απέκτησε Διδακτορικό (PhD) από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στον Τομέα της Αθλητικής Φυσιολογίας.

Έχει 20ετή εμπειρία ως προπονητής φυσικής κατάστασης σε επαγγελματικές ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου με πιο πρόσφατες τις συνεργασίες του με τις ΠΑΕ Αιολικός και ΑΕΛ Καλλονής. Έχει 41 ερευνητικές δημοσιεύσεις σε Αγγλικά επιστημονικά περιοδικά ενώ έχει πραγματοποιήσει πάνω από 60 εισηγήσεις σε Διεθνή Συνέδρια Αθλητιατρικής και Προπονητικής.

Από το 2010 μέχρι σήμερα διδάσκει στον Τομέα Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here