Photos: Η άφιξη Τόρο και Εθνικής Ομάδας στο Βίλνιους

Αποστολή στο Βίλνιους: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Στη μία το μεσημέρι προσγειώθηκε στο μικρό αεροδρόμιο του καταπράσινου Βίλνιους το αεροπλάνο που μετέφερε την Εθνική Ομάδα στην Λιθουανία, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η πτήση ήταν μια χαρά, χωρίς αναταράξεις, με τον ξανθιώτη παράγοντα της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη να κάθεται στις μπροστινές σειρές, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και τον επίσης ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Βασίλη Τοροσίδη να κάθεται στις πίσω, όπως και οι περισσότεροι παίκτες της Εθνικής.

Ευδιάθετος ο εμφανίστηκε ο θρακιώτης παίκτης, με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε, όπως και τα περισσότερα μέλη της αποστολής. Το κλίμα είναι πολύ καλό και διάχυτη η αισιοδοξία ότι η Εθνική διαθέτει την ποιότητα να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Βίλνιους.

Μικρή ταλαιπωρία υπήρξε στην αναμονή των αποσκευών, αλλά όχι για τους παίκτες, αφού μόλις διαπιστώθηκε η καθυστέρηση, έφυγαν για το ξενοδοχείο και ανέλαβαν να μεταφέρουν τα πράγματά τους σε αυτό άνθρωποι της ΕΠΟ.

Η Λιθουανία υποδέχθηκε την Εθνική με αίθριο καιρό, 27 βαθμούς κελσίου αλλά και έντονη υγρασία που έδινε την αίσθηση ακόμα πιο μεγάλης θερμοκρασίας, αλλά μέσα σε μιάμιση ώρα μαζευτηκαν πυκνά σύννεφα και άρχισε να βρέχει.

Στις 17:45 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος για το αυριανό ματς κόντρα στην Λιθουανία και 45 λεπτά μετά η προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο γήπεδο του αγώνα, που έχει συνθετικό χορτοτάπητα, πράγμα που προβληματίζει έντονα το τεχνικό επιτελείο της Ελλάδας.

Δείτε φωτογραφίες του ThrakiSportS από την άφιξη της Εθνικής Ομάδας στο Βίλνιους, με έμφαση φυσικά στο μοναδικό μέλος της από την Θράκη, τον Βασίλη Τοροσίδη…