Κουμεντάκης: «Τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει»

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Έτοιμος για την πρόκληση και πεπεισμένος ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δείξει στο Κορτράικ το πραγματικό του πρόσωπο δηλώνει o Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Ο Αλεξανδρουπολίτης διεθνής άσος, από την άκρη της κερκίδας του  περασμένο Σάββατο, βρέθηκε  στην 12άδα της Εθνικής λόγω  του τραυματισμού του Κώστα Χριστοφιδέλη. Και από εκεί που ψυχοπλακώνονταν βλέποντας την άσχημη εμφάνιση και την ήττα, θα προσπαθήσει, αν του δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσει στο να γίνει το θαύμα.

«Ο Κώστας είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Εθνική και ο τραυματισμός σίγουρα μια πολύ μεγάλη απώλεια… Δεν αισθάνομαι βάρος και δεν νιώθω ότι εγώ τον αντικαθιστώ γιατί όλη η ομάδα θα δουλέψει για να καλύψει το κενό του», είπε αρχικά από την Ορεστιάδα στο επίσημο site της Ομοσπονδίας Βόλεϊ ο 20άχρονος άσος, ο οποίος φέρνοντας στη μνήμη του το πρώτο ματς παραδέχθηκε: «Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, αλλά στον αθλητισμό δεν… προγραμματίζεις τις κακές ημέρες… Άνθρωποι είμαστε και ήρθε αυτή η κακή στιγμή… Οι Βέλγοι ήταν εξαιρετικοί, ιδιαίτερα σε σερβίς και στο μπλοκ – άμυνα, ενώ εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά… Στο βόλεϊ και γενικά στον αθλητισμό δεν κερδίζεις πάντα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο σ’ αυτό το παιχνίδι».

Μεταφέροντας το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο ‘Ραφ’ τόνισε ότι: «Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι έχουμε τελειώσει! Ένα παιχνίδι είναι, παίζουμε καλά και τα ανατρέπουμε όλα… Δεν είναι εύκολο, αφού παίζουμε και εκτός έδρας, αλλά δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τις δυσκολίες. Απλά για μας είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Ο άσος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πρόσθεσε ότι το Βέλγιο «είναι μια καλή ομάδα, δεν είναι όμως υπερομάδα κι έχουν κι αυτοί τα τρωτά τους σημεία», ενώ σχολιάζοντας το γεγονός ότι με τη δική του παρουσία μειώνεται ακόμη περισσότερο ο μέσος όρος ηλικίας της Εθνικής σημείωσε: «Δεν μπορεί να παίζουν μια ζωή οι ίδιοι παίκτες, ωστόσο χρειάζεται υπομονή και πολύ δουλειά από μέρους μας. Το υλικό σίγουρα υπάρχει και με σωστή διαχείριση και καλή οργάνωση τα καλύτερα θα έρθουν σύντομα…».