Θέμα ωρών η επισημοποίηση της μεταγραφής του Κουμεντάκη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  «Ζηλεύω τον Ραφαήλ. Θα ήθελα να πάω και εγώ μαζί του στην Ιταλία». Με τα λόγια και προφανή αίσθηση χιούμορ αυτά απάντησε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας σε ερώτηση του ThrakiSportS αν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι φεύγει ο παίκτης για την Ραβέννα.

Συναντήσαμε τον κ. Τζίμα στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΕΣΑΠ και όπως ήταν φυσιολογικό, τον ρωτήσαμε και για το μείζον θέμα της μεταγραφής του νεαρούτ διεθνούς, που κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Ανδρών στην θέση του Χριστοφιδέλη και θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για τον αγώνα του Σαββάτου. 

Στην συνέχεια των δηλώσεών του, ο κ. Τζίμας έκανε αποκαλύψεις που συνιστούν ειδήσεις. «Όπως και πέρυσι, βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ναι, αυτή τη φορά υπάρχει επίσημη πρόταση και το διοικητικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον ερασιτέχνη εξετάζει όλα τα θέματα. Επιβεβαιώνουμε ότι υπάρχει πρόταση από την Ραβέννα. Δεν ισχύει όμως ότι έχει φύγει. Αναμένονται εξελίξεις, ίσως και εντός των επομένων ωρών. Μένουν τα τυπικά, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, είναι ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση για το σωματείο».

Θέλετε μετάφραση των δηλώσεων Τζίμα; Πολύ απλά, επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας τα αναλυτικά ρεπορτάζ του Γιώργου Πανταζίδη. Ουσιαστικά έχει ληφθεί η απόφαση να πάρει μεταγραφή ο Ραφαήλ Κουμεντάκης και να συνεχίσει στην Ιταλία. Η διοίκηση της ομάδας έχει αποδεχτεί την επιθυμία του παίκτη της, που θα γίνει βέβαια με το αζημίωτο και για την ίδια. Μένουν τα τυπικά, αλλά επειδή μέχρι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές τα πάντα γίνονται, κάθε προσφορά από άλλη ομάδα (που μπορεί να ανεβάσει και το ποσό που θα καταλήξει στα ταμεία του Εθνικού), δεκτή…