Με απούσα την Ορεστιάδα ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΕΣΑΠ!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Μπορεί η Ορεστιάδα επισήμως να δηλώνει ότι διεκδικεί την άνοδό της στην Volley League, ωστόσο ΔΕΝ παρίσταται στην κρισιμότατη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ που σε μεγάλο βαθμό θα αποφασίσει επί του θέματος!!! Δεν βρίσκεται στην συνεδρίαση ούτε κάποιο διοικητικό στέλεχός της αλλά ούτε και κάποιος νομικός εκπρόσωπος, ώστε να εξηγήσει τις θέσεις της ομάδας.

Το γεγονός ήδη μας προκαλεί απορίες, αφού έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα επισήμως λεγόμενα των παραγόντων της ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο με κάθε έννομο τρόπο. Γιατί ειλικρινά απορούμε: με ποιον άλλον τρόπο θα μπορέσει να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της η Ορεστιάδα;

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 14.20, με περίπου 50 λεπτά καθυστέρηση από την προγραμματισμένη έναρξη και πλήρη απαρτία εκπροσώπων και των 12 μελών της Volleyleague 2012-13, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας. Για πρώτη φορά συμμετέχουν εκπρόσωποι της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ αλλά δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Ωστόσο παρίστανται, σε αντίθεση με αυτούς του ΑΟΟ που λάμπουν δια της απουσίας τους!!!

Πριν την συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος καλοσώρισε τον Κώστα Παπασταθόπουλο (εκπρόσωπο της Παναχαϊκής) και τον Κώστα Κοτσάτο (εκπρόσωπο της ΑΕΚ) και τους σύστησε στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και τους έγινε ενημέρωση επί της διαδικασίας. Ωστόσο δεν παραβρέθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ εκπρόσωπος της Ορεστιάδας.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων που συμμετέχουν στην συνεδρίαση, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Λίγκα, από όπου προέρχεται και η φωτογραφία, είναι οι: 
Παντελής Ταρνατόρος (Ολυμπιακός)
Κώστας Ρωμανός (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)
Κώστας Παϊσιάδης (ΠΑΟΚ)
Γιάννης Τζίμας (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Γιώργος Λεονταρίτης (Φοίνικας Σύρου)
Χρήστος Γρόλιος (Άρης Α.Σ.)
Θεόδωρος Δεληγιανάκης (ΑΟ Κηφισιάς)
Χρήστος Καρβούνης (ΓΣ Λαμία)
Δημήτρης Αυλίδης (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)
Μαρία Βαγενά (Ηρακλής Γ.Σ.)
Χρόνης Ακριτίδης (Παναθηναϊκός)
Θανάσης Μπελιγράτης (Μίλων ΑΟΝΣ)
Κώστας Παπασταθόπουλος (Παναχαϊκή)
Κώστας Κοτσάτος (ΑΕΚ)

 

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι καταρχήν το μείζον της επικύρωσης της βαθμολογίας της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 όπου εν πολλοίς θα κριθεί και η ενδεχόμενη άνοδος της Ορεστιάδας ανάλογα με την θέση που θα καταλάβουν ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής, καθώς και οι: διερεύνηση συνθηκών πρωταθλήματος «κλειστή Λίγκα», Ανώνυμες εταιρείες, προκήρυξη 2013-14, ρύθμιση οφειλών ΤΑΑ, θέματα ΣΕΠΠΕ, τηλεοπτική σύμβαση, χορηγίες, καλοκαιρινές δραστηριότητες ΕΣΑΠ, μπιτς βόλεϊ, προϋποθέσεις συμμετοχής στηνVolleyleague, ποινές ομάδων με βάση την προκήρυξη, καρτολίνο, οργανωτικά θέματα ΕΣΑΠ.

Το ThrakiSportS παρακολουθεί και καταγράφει όλες τις λεπτομέρειες της κρίσιμης συνεδρίασης…