Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου στην Σούπερ Λίγκα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Διεξάγεται σήμερα Τετάρτη (07/6) η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου στην Σούπερ Λιγκ με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται τη Νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της Μαγνησίας και τον Παναιτωλικό τον Ηρακλή στο Αγρίνιο.

Στις 20:00 το βράδυ ο Βόλος θα πάρει… φωτιά, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τη Νίκη στο «Πανθεσσαλικό» και με νίκη θα ξεφύγει πολύ από τους διώκτες του, όμως, αν επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι θα μπει… μπουρλότο στη διαδικασία! Την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός θα επιδιώξει να μείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της ανόδου, ψάχνοντας το τρίποντο απέναντι στον Ηρακλή ο οποίος αν δεν κερδίσει θα είναι… οριστικά εκτός!

Μετά την πρώτη αγωνιστική της Κυριακής (02/06) και το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού Βόλου στο «Καυτανζόγλειο», οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας αν καταφέρουν να πάρουν το ντέρμπι θα είναι στους επτά βαθμούς και θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα ανόδου. Από την άλλη, αν η Νίκη καταφέρει να νικήσει θα ισοβαθμεί, και θα υπερτερεί μάλιστα λόγω της επικράτησής της, του συμπολίτη! Την ίδια ώρα στο Αγρίνιο ο Ηρακλής ρίχνει την… τελευταία του ζαριά, αφού αν δεν πάρει βαθμούς θα έχει μείνει οριστικά εκτός. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του θέλει νίκη για να παραμείνει αήττητος μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής στην έδρα της Νίκης και να παραμείνει γερά στο «κόλπο» των play off.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ