Ετοιμοπόλεμος ο Τοροσίδης για την Εθνική

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ετοιμοπόλεμος είναι πλέον ο Βασίλης Τοροσίδης για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας στο Βίλνιους την Παρασκευή (07/06), αφού προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Τρίτης και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το ματς με τους Λιθουανούς.

Έτσι υπάρχει ένας… πονοκέφαλος λιγότερος για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, αφού ο Ξανθιώτης αμυντικός της Ρόμα δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Σάντος για τον πολύ κρίσιμο αγώνα της Ελλάδας στη Λιθουανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Ο θρακιώτης μπακ θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή, όπως και οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Κώστας Κατσουράνης οι οποίοι αμφότεροι πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα την Τρίτη, ενώ τη Δευτέρα είχαν κάνει αποφόρτιση καθώς την Κυριακή είχαν αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα.

Στην προπόνηση της Τρίτης (04/06) γυμνάστηκε ατομικά ο Γιώργος Καραγκούνης, λόγω μιας φλεγμονής στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το ματς στο Βίλνιους ο αρχηγός κι από σήμερα Τετάρτη (05/6) θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα έτσι ώστε να αγωνιστεί κανονικά στη Λιθουανία την Παρασκευή. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα της Τετάρτης στον Άγιο Κοσμά θα είναι ανοικτό για το κοινό, ενώ η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα φύγει την Πέμπτη το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θα την ακολουθήσει το ThrakiSportS, που σταθερα βρίσκεται κοντα στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαιρου.