Σοκ. Έμφραγμα ο Κυπαρίσσης. Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Κρίσιμη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει αυτές τις ώρες ο Θωμάς Κυπαρίσσης. Ο άσος που έκανε σημαντική καριέρα στα ελληνικά γήπεδα και έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Ξάνθης, βρίσκεται στο νοσοκομείο και τα επόμενα δύο 24ωρα είναι άκρως σημαντικά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αργά τη νύχτα, ο άσος που δοξάστηκε με την φανέλα της Skoda Ξάνθης, του Άρη, της Λάρισας και του ΠΑΣ Γιάννενα (μεταξύ άλλων), υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου μετά από αγώνα σε γήπεδο 5×5 και αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε, η κατάσταση του 43χρονου άσου είναι και παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή και το επόμενο 48ωρο είναι άκρως σημαντικό. Ο Θωμάς Κυπαρίσσης, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας.

Μετά από μεγάλη καριέρα στα μικρά πρωταθλήματα, το 1996 είχε έρθει στην Ξάνθη, όπου έμεινε για 4 χρόνια επιτυγχάνοντας να καθιερωθεί χάρη στην συνέπειά του στο σκοράρισμα, ως μια αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή των Θρακιωτών, γεγονός πουμάλιστα είχε ως αποτέλεσμα την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Ξάνθη, αγωνίστηκε σε 106 αγώνες πρωταθλήματος και σημείωσε 32 τέρματα.

Εμείς από την πλευρά μας, όπως και όλη η φίλαθλη Ελλάδα, ας ευχηθούμε τόλα να πάνε καλά για τον Θωμά Κυπαρίσση και να επιστρέψει δυνατός στην οικογένειά του…