Οι θέσεις της Ορεστιάδας για την άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Νεώτερη ανακοίνωση ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης της ΕΣΑΠ την Τετάρτη, όπου εκφράζονται και οι θέσεις της εβρίτικης ομάδας για την άνοδο στην Α1, εξέδωσε η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση υπογράφεται από τον πρόεδρο Βασίλη Γκιζάνη και την γενική γραμματέα Μαρία Γκουγκουσκίδου και έχει ως εξής:

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, ενόψει της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ για την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα κατάταξης του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2012- 13, και με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του ΑΟΟ και ευθύνη έναντι των φιλάθλων της ομάδας που τη στήριξαν και τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, ΔΗΛΩΝΕΙ παρούσα και διεκδικεί την άνοδό της στην Α1, μετά την απόρριψη της προσφυγής του Ηρακλή και τον υποβιβασμό του στην Α2 κατηγορία.

Η ομάδα της Ορεστιάδας ήταν πρωταθλήτρια στους αγωνιστικούς χώρους στον Γ΄ όμιλο της Α2 και στη διαδικασία των “μπαράζ”, τα οποία όλοι χαρακτήρισαν “άδικα”, κατέλαβε την τρίτη θέση. Εκφράζει δε τη βεβαιότητα πως η απόφαση δεν θα χαρακτηριστεί από “παγκόσμια πρωτοτυπία”, “ελεύθερης απόδοσης” ερμηνεία κανονισμών, δεν θα προκαλεί το “κοινό περί δικαίου αίσθημα”, ούτε θα επηρεαστεί από παρασκηνιακές συνεννοήσεις, μικροσυμφέροντα και παραγοντισμούς παλιάς κοπής και θα δώσει στον ΑΟΟ το δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague, όπου έδειξε ότι ανήκει.