O… Ραν Ταν Πλαν στέλνει την Skoda στο Πειθαρχικό!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ τους αρμόδιους συντάκτες, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την περίφημη ανακοίνωση σχετικά με τις αδειοδοτήσεις και τον… Ραν Ταν Πλαν.

Όπως σημειώνεται στην ενημέρωση της ΕΠΟ, πρόκειται “για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006 (δελτίο τύπου την 1η Ιουνίου)”.

Το μόνο δελτίο Τύπου της 1ης Ιουνίου που εξέδωσε η Skoda Ξάνθη, είναι εκείνο που αφορά τις ενοικιάσεις ή πωλήσεις αδειοδοτήσεων, για το οποίο  μάλιστα βρήκε και έκανε σχετικές δηλώσεις (όχι άδικα) ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος. Στον αθλητικό εισαγγελέα όμως δεν άρεσαν αυτά και έτσι ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη.

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για άλλη ανακοίνωση την περίοδο των αδειοδοτήσεων. Αίσθηση όμως προκαλεί ότι ενώ χρονικά πρώτα έχει γίνει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μετά της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, στην ανακοίνωση – ενημέρωση για τις διώξεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προτάσσεται αυτή της Θρακιώτικης ΠΑΕ.

 
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η SKODA ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ