Μεταγραφή γυμναστή στην Skoda Ξάνθη από τη Νίκη Βόλου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στην πρόσληψη του γυμναστή Ηλιά Αμπατζίδη φαίνεται πως προχωρά η Skoda Ξάνθη, σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων. 

O Ηλίας Αμπατζίδης είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B και έχει περάσει απο τον ΠΑΟΚ σαν υπεύθυνος ακαδημιών, τον Πιερικό ως βοηθός του Γ. Χατζάρα, την Καλλονή όπου συνεργάστηκε με τους Προκόπη Καρτάλη και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, αλλά και τους Ηρακλή, Δόξα Δράμας, ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν στην Νίκη Βόλου στην οποία είχε επίσης τον ρόλο του γυμναστή και βοηθού προπονητή.

Μάλιστα, αν και η ανακοίνωση αναμενόταν να γίνει μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, η ίδια η ομάδα της  Νίκης Βόλου επιβεβαιώνοντας εμμέσως το ρεπορτάζ για μετακίνηση προς την Ξάνθη, ανακοίνωσε επίσημα πως ξεκινά άμεσα συνεργασία με τον  31χρονος γυμναστή Γιάννη Μάγγο, ο οποίος θα πλαισιώνει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, θεωρείται τυπική υπόθεση και η ανακοίνωση της πρόσληψης του Αμπατζίδη από την Ξάνθη, αν και ερωτηματικό παραμένει ο πιθανός ρόλος του στην ομάδα της Θράκης αφου μέχρι στιγμής την θέση του γυμναστή κατέχει ο Μάριος Ζερβίδης που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες παραμένει επίσης στην ομάδα.