Κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ομάδα ο Ραφαήλ Κουμεντάκης

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Χωρίς τον Κώστα Χριστοφιδέλη θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής για το Βέλγιο η Εθνική Ομάδα Ανδρών για το δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2013.

Ο έμπειρος καβαλιώτης άσος, ο οποίος αγωνίστηκε ελάχιστα στο πρώτο παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων στον ώμο, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα, συναντήθηκε την Τρίτη με το προπονητικό τιμ και αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει στο Βέλγιο, αφού εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις.

Τη θέση του στη 12άδα θα πάρει ο Ραφαήλ Κουμεντάκης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η ΕΟΠΕ μέσω της ιστοσελίδας της, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του ThrakiSportS. Η κλήση αυτή έρχεται ελάχιστες ώρες μετά τον καταιγισμό πληροφοριών ότι ο “Ραφ” μετακομίζει στο Καμπιονάτο από την επόμενη σεζόν, μετά από συμφωνία της Ραβέννα με τον Εθνικό και τον ίδιο τον παίκτη.

Αυτή θα είναι (εκτός απροόπτου) η μοναδική αλλαγή στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι της Ορεστιάδας. «Θέλω να ευχαριστήσω στον Κώστα για τη μέχρι τώρα βοήθεια που έχει δώσει στην ομάδα και σ’ αυτές τις λίγες ημέρες που έχουμε μπροστά μας μέχρι το δεύτερο παιχνίδι στο Βέλγιο, θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε το κενό του», δήλωσε ο Αλέκος Λεώνης.

Η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής στο νέο κλειστό της Ορεστιάδας είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης. Ο επαναληπτικός αγώνας με τους Βέλγους που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου (21.30, ΕΤ1 και ThrakiSportS) στο Κόρτραϊκ.