Θρίλερ με την παραμονή του Μαρίν

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Παρά το γεγονός ότι ήταν πρόθεση των ανθρώπων της Ξάνθης να κρατήσουν στο ρόστερ τον Νικολά Μαρίν και ο γάλλος εξτρέμ παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο, οι τελευταίες εξελίξεις τον φέρνουν στην πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με σειρά από δημοσιεύματα.

Οι Παπαδημητρίου και Καραγεωργίου συμφώνησαν πως ο Μαρίν πρέπει να μείνει στην ομάδα και τη νέα περίοδο και όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, κατέθεσαν πρόταση στον παίκτη, με βελτιωμένες μάλιστα οικονομικές απολαβές, περιμένοντας την απάντησή του. Ωστόσο, σύμφωνα με το MetroSport και το OnSports ο γάλλος ακραίος επιθετικός δεν απάντησε μέσα στα χρονικά όρια που είχαν θέσει οι άνθρωποι της Ξάνθης και φαίνεται πως η πρόταση αποσύρθηκε, με αποτέλεσμα ο 33χρονος άσος να βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Αν ευσταθούν αυτές οι πληροφορίες, αυτό σημαίνει ότι πέρα από την κορυφή της επίθεσης, όπου αναζητά παίκτη η Ξάνθη με τον Μακούμπα Κάντζι της Καλλονής να είναι ψηλά στη λίστα, οι Ξανθιώτες θα κινηθούν και για ενίσχυση στα άκρα, αφού αποδυναμώνονται με την αποχώρηση του Νικολά Μαρίν.