Συνάντηση σωματείων του Έβρου με το προεδρείο της ΕΟΠΕ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλει “τα είπαν” από κοντά εκπρόσωποι σωματείων του αθλήματος από τον Έβρο, το Σάββατο στην Ορεστιάδαμε την ευκαιρία του αγώνα των Εθνικών ομάδων Ανδρών, Ελλάδας-Βελγίου.

Και ενώ η πρόσκληση από  Α’ Περιφέρειας Ε.Ο.ΠΕ απευθυνόταν σε όλους τους προέδρους και σωματεία ης δύναμής της, δηλαδή σε αυτά της Θράκης και Αν. Μακεδονίας, στην προγραμματισμένη συνάντηση ήταν μόνο αυτά του νομού Έβρου. Κοινώς, απουσίασαν όλες οι ομάδες από την Αν. Μακεδονία αλλά και ο Ερμογένης Ξάνθης, ο ΠΑΣ Θράκες και η ΑΕΚ Κομοτηνής.

Στην συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Μαυρομάτης έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο χώρο και για τις προθέσεις της Ομοσπονδίας για την οργάνωση του αθλήματος, μέσα από τις νέες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα.

Ακολούθησε συζήτηση και οι εκπρόσωποι των Σωματείων, κατέθεσαν ιδέες και προτάσεις με γνώμονα την  αρτιότερη διοργάνωση των πρωταθλημάτων, τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν οι Πρόεδροι-Εκπρόσωποι των ομάδων: Εθνικός Αλεξ/πολης (ΤΑΑ), Γ.Ε.Α., Νίκη Αλεξανδρούπολης, Αμαζόνες Μαΐστρου, Θύελλα Φερών, Έβρος Σουφλίου, Α.Ο. Βύσσας, Α.Ο. Ορεστιάδας. Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία και τοποθέτηση, της συζύγου του Νίκου Σαμαρά, που εκπροσώπησε το πρωτοεμφανιζόμενο στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών σωματείο της Λήμνου.

Στη σύσκεψη παρέστησαν επίσης από την Ε.Ο.ΠΕ., οι κ.κ. Κ. Ψαρουδάκης, Θ. Ρέρας και ο ορεστιαδίτης παράγοντας Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου,  ο Ε. Κεμανετζής από την ΕΣΠΕ Θράκης-Αν. Μακεδονίας και ο Δ. Τζεπκιενλής από τον ΣΥΔΠΕ Θράκης-Αν. Μακ/νίας.