Η περιπέτεια υγείας του κόουτς Μουστακίδη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Στο στάδιο ανάρρωσης βρίσκεται πλέον ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης.

Η μεγάλη μορφή του ελληνικού βόλει και ο άνθρωπος που κρατά τα ηνία της ομάδας του Έβρου, ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα υγείας και εισήλθε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.

Όλα πήγαν καλά και μετά από δυο ημέρες παραμονής στο Νοσοκομείο πήρε εξιτήριο και συνέχισε την θεραπευτή αγωγή του στη οικεία του. Αυτός ήταν προφανώς και ο λόγος που απουσίαζε από τη συνάντηση προπονητών της Λίγκας που έγινε στη Θεσσαλονίκη αλλά βέβαια και από το παιχνίδι της Εθνικής μας στην Ορεστιάδα κόντρα στο Βέλγιο.

Ο κ. Μουστακίδης σύντομα θα αναλάβει και πάλι δράση, αφού και ο ίδιος αγωνία για το μεταγραφικά μέτωπα της ομάδας του, αρκετά από τα οποία είναι ακόμη ανοιχτά. Σε συνομιλία μας εξέφρασε τη χαρά του για την παραμονή του Ιβάν Ράιτς, την αγωνία του για την καθυστέρηση στο κλείσιμο μεταγραφικών στόχων, αλλά και την συγκρατημένη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση και δημιουργία ενός αξιόμαχου και ανταγωνιστικού ρόστερ.

Τέλος, ο Εβρίτης κόουτς, θέλησε να εκφράσεις δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό της Χειρουργικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένος από ητν φροντίδα και την περίθαλψη που του παρείχε.