Ενόχληση ΕΚΑΣΑΜΑΘ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ενοχλημένοι με την συμπεριφορά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης φέρονται ανώτατα διοικητικά στελέχη της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αναφορικά με την κίνησή της ομάδας του Έβρου να μην παραστεί στην τελετή απονομής του κυπέλλου στον Πανσερραϊκό.

Ως γνωστόν, Εθνικός και Πανσερραϊκός κοντραρίστηκαν στον τελικό της Ξάνθης και όπως είχε επισημάνει το ThrakiSportS και στην live μετάδοση εκείνου του αγώνα, αλλά και στο αναλυτικό ρεπορτάζ που ακολούθησε, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι οι παίκτες και οι παράγοντες της ομάδας αποχώρησαν αμέσως μετά την κόρνα της λήξης, χωρίς να παραστούν στην απονομή.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στο πρόεδρο και άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, που βρίσκονταν στο Αμοιρίδειο για την απονομή, καθώς ο τελικός θεωρείται γιορτή του μπάσκετ για την περιοχή. Ανεξάρτητα από τα κίνητρα που οδήγησαν σε αυτήν, όπως ήταν φυσιολογικό, η κίνηση προκάλεσε δυσαρέσκεια, καθώς η ΕΚΑΣΑΜΑΘ είχε ετοιμάσει αναμνηστικά και για την φιναλιστ του τελικού τα οποία πήρε προφανώς κάποιος παράγοντας και έδωσε στην συνέχεια στους παίκτες χωρίς ποτέ να απονεμηθούν επισήμως.

Πάντως, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τιμωρίας του Εθνικού από αυτήν την ενέργεια. Ωστόσο, είναι κάτι που συζητήθηκε έντονα και πολλά ακούγονται στους μπασκετικούς κύκλους για τις αρνητικές επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει τη νέα σεζόν σε παρασκηνιακό επίπεδο…