Αναμενόμενη ήττα για τον Εθνικό στον τελικό του Ομαδικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Την ήττα γνώρισε, όπως αναμενόταν, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από τον πανίσχυρο Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας,στον τελικό του Ομαδικού Κυπέλλου Σκάκι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Παρά την ήττα με «0,5 – 3,5» η ομάδα της Αλεξανδρούπολης άφησε μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον, αφού είναι ένα νέο τμήμα και η συνολική φετινή του πορεία στο θεσμό ισοδυναμεί με άθλο.

Ο Σ.Ο. Καβάλας, ο οποίος θεωρείται μάλιστα ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, θα αντιμετωπίσει στις 16 Ιουνίου τον νικητή της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης.

Η τελική φάση του FINAL FOUR του 31ου Ομαδικού Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει στις 8-9 /7/2013 στην Πάτρα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
Στην πρώτη σκακιέρα ο Γιάκατης Θεόδωρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης , έχασε από τον Κ.Μ. Μαστροβασίλη Δημήτριο του Σ.Ο. Καβάλας.
Στην δεύτερη σκακιέρα ο Αντώνογλου Χρήστος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, έχασε απο τον Δ.Μ. Παυλίδη Αντώνη του Σ.Ο. Καβάλας.
Στην τρίτη σκακιέρα , ο Σπαθόπουλος Διογένης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, έχασε από την Φαχιρίδου Αικατερίνη του Σ.Ο. Καβάλας.
Στην τέταρτη σκακιέρα ο Τερ-Γκεβοργκιάν Αράμ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ήρθε ισόπαλος με την Τσολακίδου Σταυρούλα του Σ.Ο. Καβάλας.