Τρέχουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη : Γιώργος Πανταζίδης

– Μπορεί το βάρος της διοίκησης να έχει πέσει στο θέμα της έδρας και της συμμετοχής του Εθνικού στα ευρωπαϊκά κύπελλα. όμως από εκεί και πέρα, αν και με καθυστέρηση, αρχίζουν και «τρέχουν» και οι μεταγραφικές εξελίξεις.

Ούτως ή άλλως, ελλείψει ρευστού έχει πάει πίσω ο μεταγραφικός σχεδιασμός στους Εβρίτες. Ωστόσο, μετά το πρώτο ευχάριστο νέο της θετικής απάντησης από τον Ιβάν Ράιτς και της παραμονής του Κροάτη διαγώνιου στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο, εκτιμάται ότι σύντομα θα υπάρχουν και άλλα νέα.

Είχε προηγηθεί ένα ακόμη θετικό για το τεχνικό τιμ, αυτό της οριστικής λύσης στο θέμα του αρχηγού και πασαδόρου της ομάδας Άκη Σιδηρόπουλου αφού όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS πήρε μετάθεση για την Αλεξανδρούπολη και δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις.

Η αγωνία μεγαλώνει για το θέμα του κεντρικού, αφού μετά την συμφωνία του Κανέλλου με τον Παμβοχαϊκό, άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο Εβρίτης κεντρικός καλοβλέπει την επιστροφή του μετά από χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε αλλά το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών.

Το άλλο ανοιχτό μέτωπο είναι αυτό του Ραφαήλ Κουμεντάκη ο οποίος, όπως έχει επισημάνει το ThrakiSportS, έχει πρόταση από το εξωτερικό και αν αξιολογηθεί ως συμφέρουσα και για το σύλλογο, τότε ο διεθνής άσος θα αποχωρήσει. Αρχικά η διοίκηση είναι θετική στην παραχώρηση του μεγάλου της αστεριού, αλλά ψάχνει την καλύτερη δυνατή οικονομικά πρόταση. Από την πλευρά του ο «Ραφ» θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό.