Photos: Εικόνες σοκ από τους Παλαίμαχους του Πανθρακικού στα επεισόδια της Πόλης

Ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη: Σωτήρης Σαρμπεζούδης

–  Στην καρδιά των επεισοδίων που γίνονται στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, που ταξίδεψε στην Τουρκία για φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Γαλατάσαράι.

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που ανέβασε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανθρακικού στο facebook αλλά το post με το σχόλιο που ανέβηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε αυτό: “Απίστευτες καταστάσεις ζούμε στην Κωνσταντινούπολη αυτή την στιγμή απο τα επεισόδια στην περιοχή ταξίμ.Ολα τα μέλη της αποστολής είναι ασφαλή και δεν υπάρχει κίνδυνος για κανέναν”.

Στην συνέχεια οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού ανέβασαν φωτογραφίες απο τα γεγονότα όπως τα έζησαν από κοντά, ενώ πλέον ανέβασαν και ορισμένες φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις της Γαλατά αλλά και γενικά το ταξίδι τους στην Τουρκία, που ολοκληρώνεται με την επιστροφή τους στην Κομοτηνή το απόγευμα της Κυριακής (στις 7.30 το απόγευμα που συντάσσεται αυτό το άρθρο, βρίσκονταν στο τελωνείο των Κήπων). 

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι οι Παλαίμαχοι του Πανθρακικού ηττήθηκαν με 6-3 από την αντίστοιχη ομάδα της Γαλατά, στην οποία όμως έπαιζαν και αρκετοί νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές, που πρόσφατα κρέμασαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και άρα είχαν μεγαλύτερες αντοχές. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα με συνθέσεις και πλήρες φωτορεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση. Για την ώρα δείτε τα όσα έζησε η αποστολή του Πανθρακικού στην Πόλη από τα επεισόδια, αλλά και μια ιδέα από τις εγκαταστάσεις της Γαλατά…

 

papadopoulos  matzolas   6970013106