O Χιντζίδης και το όνειρο της Superleague!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο Αλεξανδρουπολίτης αριστερός μπακ, Στράτος Χιντζίδης, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της επιστροφής του Απόλλωνα Σμύρνης στη Superleague μετά από 13 χρόνια!

Ο 25χρονος Εβρίτης άσος αγωνίστηκε σε 29 αγώνες, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο τέρματα (το νικητήριο τέρμα κόντρα στην Καβάλα στο 1-0 της “ελαφράς ταξιαρχίας” και στο 3-1 με την Καλλιθέα) αλλά και σερβίροντας επτά ασίστ στους συμπαίκτες του.

Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, ο Χιντζίδης θα συζητήσει εντός των ημερών με τη διοίκηση του Απόλλωνα, στον οποίο δίνει προτεραιότητα εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του στα “μεγάλα σαλόνια”. Αναλυτικά η συνέντευξη του Στράτου Χιντζίδη στο Onsports:

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη φιέστα, όταν σηκώσατε το κύπελλο του πρωταθλητή… Πως νιώθεις;
Τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ αυτό που καταφέραμε, ήταν μεγάλη η επιτυχία μας. Αυτό που μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά, είναι ότι το συναίσθημα του να είσαι πρωταθλητής, είναι πολύ όμορφο.

Το πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε ως το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών. Εσείς πότε αρχίσατε να πιστεύετε πως θα πάρετε την άνοδο;
Όταν φτάσαμε στα μέσα του πρώτου γύρου, εκεί περίπου είδαμε ότι μπορούμε να πάμε για πολλά περισσότερα από αυτά που αρχικά υπολογίζαμε. Από τον Δεκέμβριο κι έπειτα, ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος. Θέλαμε να φέρουμε τον Απόλλωνα στην Α’ Εθνική, δουλέψαμε για αυτό και τα καταφέραμε.

Όταν στα τελευταία παιχνίδια ήρθαν κάποια αποτελέσματα αρνητικά, φοβηθήκατε ότι ίσως δεν τα καταφέρετε;
Θα πω πως δεν υπήρχε φόβος μέσα στην ομάδα. Ίσως είχαμε λίγο άγχος παραπάνω στο τέλος, αλλά φόβος δεν υπήρξε. Είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε κι αυτό φάνηκε στο τέλος μέσα στο γήπεδο.

Ο κόσμος ήταν δίπλα σας όπως θα θέλατε ή περιμένατε περισσότερη υποστήριξη σε κάποιες στιγμές;
Ο κόσμος του Απόλλωνα ήταν από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κοντά μας. Οι φίλοι της ομάδας μας στήριξαν και μας έδωσαν μεγάλη δύναμη για να τα καταφέρουμε. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και πιστεύω να τους κάναμε χαρούμενους.

Ήσουν ένας από τους πρωτεργάτες της ανόδου, αλλά το συμβόλαιό σου τελειώνει. Έχετε μιλήσει με τη διοίκηση για το αν θα συνεχίσετε μαζί και στη Super League;
Με τη διοίκηση δεν έχουμε συζητήσει ακόμα, τις επόμενες ημέρες όμως πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το μέλλον μου. Δική μου προτεραιότητα είναι να παραμείνω στον Απόλλωνα και να αγωνιστώ στη Super League με τον Απόλλωνα.