Ο αποκλεισμός του “Ραφ” και η δεύτερη ευκαιρία

Αποστολή στην Ορεστιάδα: Γιώργος Πανταζίδης

– Στη μια πλευρά του γηπέδου «Νίκος Σαμαράς» της Ορεστιάδας, δίπλα στους στατιστικολόγους της Εθνικής είδε τον αγώνα της Ελλάδας κόντρα στο Βέλγιο ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Ο «Ραφ» μαζί με τον συμπαίκτη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και φίλο του Παναγιώτη Πελέκούδα, όντας εκτός 12άδας, παρακολουθούσε προβληματισμένος την εμφάνιση και τελικά την βαριά ήττα της ομάδας από τους αντιπάλους που απομάκρυνε το όνειρο της πρόκρισης στα τελικά του Πανευρωπαϊκού.

Και πως τα φέρνουν έτσι οι καταστάσεις, ο Αλεξανδρουπολίτης διεθνής άσος,  ενδεχομένως και να κληθεί άμεσα να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής στη ρεβάνς  μέσα στο Βέλγιο, αφού ο βασικός ακραίος Κώστας Χριστοφιδέλης αποχώρησε τραυματίας από το τέλος του πρώτου σετ.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που είδαν και εκτίμησαν ότι ο «Ραφ» θα μπορούσε να προσφέρει στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, τη στιγμή που ο Φράγκος έδειχνε ότι του έλειπαν παιχνίδια από την αγωνιστική του απραξία όλη τη χρονιά στην Ιταλική Λατίνα και ο Κοκκινάκης είχε  μεγάλα προβλήματα απέναντι στους πανύψηλους Βέλγους.

Ποιος ξέρει, ίσως ο Κουμεντάκης αρπάξει μια δεύτερη ευκαιρία, έστω και στη πολύ δύσκολη ρεβάνς του ερχόμενου Σαββάτου.