Ο Θρακιώτης που βρέθηκε μια ανάσα από το Κύπελλο Γερμανίας!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό! Ο σαββατιάτικος τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου και τη Στουτγκάρδη είχε θρακιώτικο και συγκεκριμένα αλεξανδρουπολίτικο χρώμα!

Ο Συμεών Γερονικολάκης, γιατρός της Στουτγκάρδης, γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και σε ηλικία 7 ετών μετακόμισε οικογενειακώς στη Γερμανία, όπου διαπρέπει στην Ιατρική και στο ποδόσφαιρο! Μάλιστα, λίγο έλειψε να στεφθεί το βράδυ του Σαββάτου Κυπελλούχος Γερμανίας και να στερήσει από τους Βαυαρούς το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία από γερμανική ομάδα!

Η Μπάγερν προηγήθηκε στο 37’ με το μάλλον τραβηγμένο πέναλτι, που κέρδισε ο Γκόμες από τον Τραορέ και εκτέλεσε εύστοχα ο Μίλερ. Στο 49ο λεπτό ο Γκόμες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 61’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η ομάδα του Γερονικολάκη όμως δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε στο τέλος μειώνοντας σε 3-2 να μετατρέψει το φινάλε του ματς σε θρίλερ! Μέσα σε εννιά λεπτά ο Χάρνικ με δύο γκολ έδωσε ελπίδες στην ομάδα της Στουτγκάρδης, αλλά η αντεπίθεση της ομάδας του δεν είχε συνέπεια.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τη Μπάγερν να πανηγυρίζει το τρεμπλ και τη Στουτγκάρδη ικανοποιημένη από την προσπάθεια που κατέβαλε και έφερε τον Εβρίτη Γερονικολάκη μια ανάσα από το Κύπελλο Γερμανίας!

 
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΒΡΙΤΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ