Κρίνεται οριστικά η άνοδος! Το pregame του τελικού μπαράζ Χρυσούπολης- Ιάσμου

Ανταπόκριση από Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Η ώρα της κρίσης έφτασε. Στις επτά το απόγευμα της Κυριακής θα ξέρουμε ποια ομάδα από την περιοχή της ΑΜ-Θ θα ανέβει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία για να κάνει παρέα στον Έβρο Σουφλίου και τον ΠΑΟ Κοσμίου στο νέο ενοποιημένο εθνικό πρωτάθλημα.

Ακριβώς στις 5.00 ξεκινούν τα παιχνιδια της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ και ουσιαστικά το ενδιαφέρον στρέφεται σε ένα και μόνο ματς: αυτό του Νέστοου Χρυσούπολης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, που αποτελεί κάτι σαν τελικό. 

Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης πάνε στην Χρυσούπολη για δύο αποτελέσματα, αφού ευνοούνται και με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να κλέψουν και από τις τρεις ομάδες της Θράκης την άνοδο, έχοντας όμως θρακιώτη προπονηγτή και πέντε θρακιώτες και δη ξανθιώτες στην βασική τους ενδεκάδα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον Δίαυλο Ροδόπης, αλλά και από την ΕΡΑ Σπορ και στο Σπορ FM. Στον άλλο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, που περνάει σε δεύτερη μοίρα καθότι αδιάφορος βαθμολογικά, ο Ορέστης θα φιλοξενήσει στην Ορεστιάδα τον Ορφέα Ξάνθης.

Αμφότερα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από το ThrakiSportS, όπως καναμε σε όλη την διάρκεια των έξι αγωνιστικών της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

 

-)  Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
-)  ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
-)  ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ