Κερδίστε δύο συμπληρωμένα άλμπουμ της Panini για την Super League 2012-2013!!!

Ολοκληρώνεται και τυπικά το πρωτάθλημα της Super League, συμπληρώνεται σιγά – σιγά και το παζλ με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν και με αφορμή αυτό το γεγονός, έτσι για να σας ευχηθούμε και καλο καλοκαίρι με την επίσημη έλευσή του, το ThrakiSportS σε συνεργασία με την εταιρεία “Πήγασος”, επίσημη αντιπρόσωπο των αυτοκόλλητων της “Panini”, διεξάγουν έναν ακόμα ξεχωριστό διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, σας δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσετε δύο αναγνώστες από ένα άλμπουμ της Panini για την Super League της περιόδου 2012-2013 με όλα τα αυτοκόλλητα για να τα συμπληρώσετε!!!

Για να τα κερδίσετε πρέπει να κάνετε τα εξής απλά πράγματα.

1ον) Να μπείτε στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και να κάνετε like στην σελίδα μας. Αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε σε αυτόν τον διαγωνισμό, όπως και σε όλους όσους διεξάγει το ThrakiSportS. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό, είναι να κλικάρετε πάνω δεξιά στην σελίδα που είστε τώρα στην ένδειξη Facebook και να πατήσετε like. Εννοείται ότι όσοι το έχετε κάνει ήδη, ξεπερνάτε αυτό το στάδιο και πηγαίνετε αμέσως στο επόμενο…  
 
2ον) Να μας στείλετε ένα email στην ηλεκτονική διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη “Για τον διαγωνισμό της Panini”, όπου θα μας αναφέρετε την πρόβλεψή σας για το αποτέλεσμα του μεγάλου αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας (που διεξάγεται το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής, αγώνα τον οποίο το ThrakiSportS θα καλύψει από κοντά με δικό του απεσταλμένο). 
 

Ο διαγωνισμός θα μείνει σε ισχύ μέχρι και τις 21:45 το βράδυ της Παρασκευής (07/6), μέχρι δηλαδή την ώρα έναρξης του μεγάλου αγώνα της Εθνικής Ομάδας. Όσοι θα έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και θα βρουν το σωστό αποτέλεσμα, θα κερδίσουν από ένα επίσημο άλμπουμ για την Σούπερ Λίγκα της περιόδου 2012-2013 μαζί με όλα τα χαρτάκια – αυτοκόλλητα για να το συμπληρώσετε και να το βάλετε στο αρχείο σας, συμπεριλαμβανομένων φυσικά αυτών που αφορούν την Skoda Ξάνθη, τον Πανθρακικό αλλά και όλων των λοιπών Θρακιωτών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες εκτός Θράκης.

Σε περίπτωση που είναι πάνω από δύο οι νικητές που θα έχουν κάνει like και θα προβλέψουν σωστά το αποτέλεσμα του αγώνα Λιθουανία – Ελλάδα, θα γίνει κλήρωση μεταξύ αυτών. Μην ξεχάσετε μονάχα στο e-mail που θα μας στείλετε να μας αναφέρετε, πέρα από την πρόβλεψή σας για το αποτέλεσμα του αγώνα της Εθνικής Ομάδας, να μας γράφετε το ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνση κατοικίας όπου θα παραλάβετε το δώρο σας εφόσον είστε εσείς οι νικητές καθώς και ένα τηλέφωνο για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αν πάλι δεν τα καταφέρετε να κερδίσετε στον διαγωνισμό του ThrakiSportS, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Τα αυτοκόλλητα της Panini υπάρχουν σε όλα τα περίπτερα και περιμένουν εσάς να τα αγοράσετε και να συμπληρώσετε τα άλμπουμ για την Σούπερ Λίγκα. Η Panini βεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν σπάνια νούμερα και αυτοκόλλητα και οι συλλογές συμπληρώνονται πάντα. Αν σας λείπουν μέχρι 50 αυτοκόλλητα μπορείτε να τα παραγγείλετε ώστε να σας αποσταλούν ταχυδρομικά. Οδηγίες για την συμπλήρωση θα βρείτε μέσα σε κάθε album ή τηλεφωνώντας στην εταιρεία ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. στο 210 24 69 056.

Κάντε λοιπόν like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, στείλτε μας e-mail με την πρόβλεψή σας για τον μεγάλο αγώνα Λιθουανίας – Ελλάδας και κερδίστε το επίσημο άλμπουμ της Panini για την Superleague της περιόδου 2012-2013 με όλα τα αυτοκόλλητα, για να το συμπληρώσετε…