Ικανοποίηση στο Βέλγιο για τη νίκη στην Ορεστιάδα

Αποστολή στην Ορεστιάδα: Γιώργος Πανταζίδης

–  Το Βέλγιο ήταν εντυπωσιακό στην Ορεστιάδα απέναντι στην Εθνική μας, ήταν καλά διαβασμένο και έφτασε εύκολα  στο 3-0 που του δίνει σημαντικό αέρα πρόκρισης.

Ο προπονητής του  Ντομινίκ Μπάγενς, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά κι από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν μετά το τέλος του αγώνα.

«Για να είμαι ειλικρινής, έχοντας δει κάποια παιχνίδια της Ελλάδας και ειδικά το τελευταίο κόντρα στην Σουηδία, δεν πίστευα ότι μπορούσε να εξελιχθεί έτσι το σημερινό παιχνίδι. Περιμέναμε ένα σκληρό ματς, αλλά για να πω την αλήθεια δεν με…πείραξε που εν τέλει έγιναν έτσι τα πράγματα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε την άλλη εβδομάδα», είπε αρχικά ο oμοσπονδιακός τεχνικός των Βέλγων ενώ όταν ρωτήθηκε για το “ποιο ήταν το κλειδί για το αποτέλεσμα;”, τόνισε:

«Το 3-0 ήρθε χάρις σε ένα συνδυασμό πραγμάτων. Η απώλεια του Χριστοφιδέλη ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός επηρέασε αγωνιστικά κυρίως στην υποδοχή, αλλά και πνευματικά την Ελλάδα. Από κει και πέρα το γεγονός ότι κάναμε πολύ λίγα λάθη, δείχνει ότι κάναμε κι εμείς καλό παιχνίδι. Για να συμβεί αυτό βέβαια έχουμε αφιερώσει πολλές ώρες δουλειάς και οι κόποι μας δικαιώθηκαν. Εγώ απλά σήμερα έπρεπε απλά να ζητήσω από τα παιδιά να κρατούν την αυτοσυγκέντρωση τους».

Όσον αφορά την ρεβάνς ο κ. Μπάγενς σημείωσε: «Είναι ένα νέο παιχνίδι… Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε το αβαντάζ και αυτοπεποίθηση, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να κερδίσουμε και πάλι, κι αυτό που θα λέω κάθε μέρα στους παίκτες μου είναι ότι αυτό που είδαμε σήμερα δεν ήταν μια φυσιολογική ελληνική ομάδα. Εμείς θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και αυτό πρέπει να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση».