Σύσκεψη όλων των σωματείων της Θράκης με Μαυρομάτη

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Η ΕΟΠΕ προσκάλεσε τους προέδρους όλων των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης- Αν. Μακεδονίας, στον αγώνα της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Βελγίου, που ως γνωστόν θα διεξαχθεί το βράδυ στην Ορεστιάδα.

Με την ευκαιρία λοιπόν της παρουσίας του προέδρου της Ομοσπονδίας Αχιλλέα Μαυρομάτη στην Ορεστιάδα, θα πραγματοποιηθεί πριν τον αγώνα και συγκεκριμένα στις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου σύσκεψη-συνάντηση του Προεδρείου της ΕΟΠΕ με τους Προέδρους και τους λοιπούς εκπροσώπους των ομάδων της Α’ Περιφέρειας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, στο Ξενοδοχείο Ηλέκτρα της Ορεστιάδας.

Στη συνάντηση θα γίνει ενημέρωση από τον Πρόεδρο, για όλα τα θέματα που απασχολούν τους συλλόγους και θα ακολουθήσει συζήτηση με ανοιχτή θεματολογία. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες ομάδες θα ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα, καθώς δεν δίνεται συχνά η δυνατότητα στους εκπροσώπους των ομάδων να έχουν την πρωτοφανή ευκαιρία να “ανακρίνουν” τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας…