Οι νικητές του «7ου τουρνουά Ορφέας Cup»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ το «7ο τουρνουά Ορφέας Puma Cup» που διοργανώνει η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης. Tο τουρνουά διοργανώθηκε με την συμμετοχή Ακαδημιών από την περιοχή  τόσο της Ξάνθης όσο και της γειτονικής Καβάλας. 

Πολλά παιδιά χάρηκαν με την ψυχή τους την γιορτή του Ορφέα και πληθώρα κόσμου, κυρίως γονείς, δεν σταμάτησαν να συγχαίρουν τόσο τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ορφέα Μάκη Μπογιατζίδη όσο και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την αρτιότητα της. Το μεγαλύτερο κέρδος από το τουρνουά του Ορφέα σαφέστατα είναι η εικόνα των πιτσιρικάδων, αυριανών άσσων του ποδοσφαίρου, όταν κατά την τελετή παραλαμβάνουν τα μετάλλια τους.

Στην κατηγορία των τζούνιορς (γεννηθέντες 2002-2003) ο Α.ΠΟ. Ξάνθης νίκησε 1-0 τον Κεραυνό Κρηνίδων, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Νέστος Χρυσούπολης που νίκησε στα πέναλτι με 4-3 την ΑΕ Ξάνθης στον μικρό τελικό.

Στην κατηγορία πρότζουνιορ (2004-2005) νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΑΕ Δήμου Κεραμωτής, που κέρδισε με 3-1 στον τελικό τον ΑΟ Βιστωνίδας. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο διοργανωτής Ορδέας Ξάνθης που συνέτριψε στον μικρό τελικό την ΑΕ Ξάνθης με 4-0.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχουν τα πλήρη αποτελέσματα του τουρνουά και στις δύο κατηγορίες…