Photos και τα αποτελέσματα του Μοtocross στην Αλεξανδρούπολη

Aνταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (26/5) ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος motocross Boρείου Ελλάδας στη σχετική νέα πίστα του Απαλού Αλεξανδρούπολης.

Στη δυνατή κατηγορία ΜΧ-Εxpert νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Αρβανίτης που σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στο δρόμο του για την κατάκτηση και των δύο σκελών. Όμορφη ήταν η μάχη για την δεύτερη θέση μεταξύ του Γιάννη Τουρατζίδη και του Δημήτρη Μπαξεβάνη, που μοιράστηκαν από μια δεύτερη και μια τρίτη θέση στα σκέλη με τον Μπαξεβάνη όμως να παίρνει την δεύτερη θέση στο σύνολο αφήνοντας τον Τουρατζίδη τρίτο. Ωστόσο, όπως και στον αντίστοιχο αγώνας της Καλαμάτας, η κατηγορία συγκέντρωσε ελάχιστες συμμετοχές, μόλις επτά και μάλλον αναμένεται η ίδια συνέχεια στους επόμενους αγώνες βάζοντας σε αμφισβήτηση την επιτυχία της κατηγορίας.

Στην κατηγορία ΜΧ1 ο Ευάγγελος Τσιάγκας κατάφερε με τερματισμούς 2-1 να πάρει την νίκη στην κατηγορία αφήνοντας τον Μάρκο Καρακασαλίδη(1-2) στην δεύτερη θέση. Τρίτος ήταν ο Γιώργος Μανδάνης(3-3).

Ακόμα δύο νίκες πρόσθεσε στην κατηγορία ΜΧ2 ο Ανέστη Ράδος (1-1) επικρατώντας σχετικά δύσκολα (στο δεύτερο σκέλος) του πολύ δυνατού στον Απαλό, Χάρη Σταθόπουλου(3-2). Ο Ευάγγελος Παυλίδης πήρε τη δεύτερη θέση στο πρώτο σκέλος αλλά εγκατέλειψε στο δεύτερο σκέλος και έτσι η τρίτη θέση πήγε στον Φίλιππο Γαύρο(6-3) μετά από ισοβαθμία με τον Αλέξανδρο Βαρδούλη(4-4).

Στην κατηγορία Junior υπήρχαν μόλις τρεις συμμετοχές αλλά υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού σημειώθηκαν πολλές ανατροπές. Στο πρώτο σκέλος ο Δημήτρης Τουρατζίδης κέρδισε εύκολα αφήνοντας πίσω του τους Βασίλη Γρηγοριάδη και Άγγελο Βογιατζή να μάχονται για την δεύτερη θέση. Την μάχη κέρδισε ο Βογιατζής όμως ο Γρηγοριάδης μπήκε δυνατά στο δεύτερο σκέλος διεκδίκησε και κέρδισε την μάχη της πρώτης θέσης μετά τα προβλήματα (σκασμένο πίσω ελαστικό) του Τουρατζίδη. Η επικράτηση του Γρηγοριάδη στο δεύτερο σκέλος του έδωσε την νίκη στον αγώνα αφήνοντας δεύτερο τον Τουρατζίδη και τρίτο τον Βογιατζή.

Τέλος, ο σταθερότατος Αντώνης Σαγμαλής παρά την πίεση του πρώτου σκέλους από τον Γιώργο Καρυώτη κατάφερε να πάρει και τα δύο σκέλη κερδίζοντας φυσικά τον αγώνα της κατηγορίας. Ο Καρυώτης μοιράστηκε την δεύτερη και τρίτη θέση στα σκέλη με τον Σαράντη Μαλακάκη με τον Μαλακάκη όμως να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.
 

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ MAXIMUM FM