Στο Μπάνσκο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

– Τις ημερομηνίες της προετοιμασίας του ενόψει της νέας χρονιάς ανακοίνωσε και επισήμως ο Πανθρακικός, επιβεβαιώνοντας πλήρως το προ δεκαημέρου ρεπορτάζ του ThrakiSportS.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στις 25 Ιουνίου στην Κομοτηνή, όπου θα γίνει και το πρώτο στάδιο, ενώ στις 15/7 θα μεταβεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, για το δεύτερο στάδιο, όπου ο Πανθρακικός θα δώσει και τρία φιλικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 25 Ιουνίου πρόκειται να ξεκινήσει η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 με το 1ο στάδιο να πραγματοποιείται στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Χάρη Μαυρομάτη, βρέθηκαν στην γειτονική Βουλγαρία όπου και επισκέφτηκαν αθλητικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Bansko. Μετά από την σχετική επιθεώρηση των χώρων αλλά και των γηπέδων αποφασίστηκε ο Πανθρακικός να πραγματοποιήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας και θα αρχίσει στις 15.07. Η παραμονή στο Bansko περιλαμβάνει 3 φιλικά παιχνίδια.

Η επιστροφή στην Κομοτηνή έχει προγραμματιστεί για τις 27.07 και ήδη προγραμματίζονται τα πρώτα φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».