Στον Δήμαρχο Ορεστιάδας η Εθνική βόλεϊ

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Η πόλη της Ορεστιάδας έχει καταφέρει να ανταποκριθεί επάξια στον ρόλο της οικοδέσποινας στην Εθνική ομάδα βόλει των ανδρών που προετοιμάζεται εδώ και ημέρες στον βόρειο Έβρο ενόψει των υποχρεώσεών. Οι διεθνείς μας και το προπονητικό τιμ θέλησαν  να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμο.

Συνοδευόμενοι από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Δημήτρη Μουζά, στον οποίο και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την φιλοξενία και τη γενικότερη βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
«Εκ μέρους του προέδρου και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, εκφράζω τις θερμές μας ευχαριστίες για την φιλοξενία προς την Εθνική ομάδα Ανδρών και σας ζητώ ως πρώτο πολίτη της Ορεστιάδας να κάνετε και εσείς έκκληση προς τον κόσμο προκειμένου να γεμίσει το γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα», τόνισε ο κ. Χατζηπαναγιώτου απευθυνόμενος προς τον κ. Μουζά, ενώ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέκος Λεώνης τόνισε: «Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει. Όλοι οι άνθρωποι εδώ μας έχουν σκλαβώσει με την συμπεριφορά τους, ελπίζουμε ότι το βράδυ του Σαββάτου θα δούμε ένα γεμάτο γήπεδο κι εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη που έχουμε εισπράξει με μια μεγάλη νίκη».
Από την πλευρά του ο κ. Μουζάς απευθυνόμενος προς τα μέλη της Εθνικής τους καλωσόρισε στην Μητρόπολη του Ελληνικού βόλεϊ, λέγοντας ότι «αποτελεί τιμή για την πόλη μας η παρουσία της Εθνικής ομάδας, η οποία θα συνδυαστεί με την μετονομασία του γηπέδου σε ‘κλειστό γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς’. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της Ορεστιάδας θα σας στηρίξει σ’ αυτό τον κρίσιμο αγώνα και εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία».
Ακολούθως ο κ. Μουζάς έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή στον Δήμο Ορεστιάδας και απένειμε την Ιφιγένεια, το έμβλημα της πόλης, στους δύο προπονητές κ.κ. Λεώνη, Δρίκο.
Από την πλευρά της Εθνικής, ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Προύσαλης έδωσε στον Δήμαρχο μια μπλούζα με τις υπογραφές όλων των παικτών της Εθνικής ομάδας.