Στα δικαστήρια ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Παρόντος του Ντέμη Νικολαΐδη ξεκίνησε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων η δίκη κατά του Μάκη Ψωμιάδη. Βλέπετε, το σίριαλ της δικαστικής διαμάχης της ΑΕΚ με τον καβαλιώτη μεγαλοπαράγοντα συνεχίζεται με ένα ακόμα επεισόδιο.

Η δίκη άρχισε και το «παρών» στο δικαστήριο έχουν δώσει οι βασικοί μάρτυρες Ντέμης Νικολαϊδης και Γιώργος Ρόκκας, με τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο. Μαζί και οι Γιάννης Γρανίτσας και Βαγγέλης Δερμανούτσος, οι οποίοι είναι μάρτυρες κατηγορίας από τότε που ξεκίνησε η υπόθεση. 

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι στο εδώλιο ενώ στην αίθουσαν βρίσκονται ο γιος του Σταύρος και η κόρη του Χριστίνα. Στο εδώλιο κάθονται επίσης ο ένας εκ των δύο Χαρίλαων και η λογίστρια, Φιλιώ Γεωργίου.  Να υπενθυμίσουμε ο Μάκης Ψωμιάδης κατηγορείται για υπεξαίρεση 21,5 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ σε μια υπόθεση που πρωτόδικα είχε δικαιωθεί η Ένωση. 

Όπως… αναμενόταν, από την πλευρά των δικηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη υπήρξε νέο αίτημα αναβολής της δίκης με την αιτιολογία πως οι ίδιοι δεν είναι σε θέση να δώσουν το «παρών». Η απάντηση του προέδρου του δικαστηρίου ήταν άμεση: «Έχει αναβληθεί τόσες φορές. Δε νομίζετε ότι κάποτε πρέπει να γίνει»; Ωστόσο, το δικαστήριο έχει διακόψει για να συζητήσει αυτό το νέο αίτημα…