Νεώτερα: Ο εισηγητής στέλνει την Ξάνθη στην Ευρώπη!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Οι νεώτερες πληροφορίες που υπάρχουν από την ΕΠΟ, ανατρέπουν τα δεδομένα που είχαμε για τον ΠΑΣ Γιάννενα και στέλνουν την Ξάνθη Ευρώπη!

«Οχι» είναι η πρόταση του εισηγητή Γιώργου Δημητρίου στην πενταμελή δευτεροβάθμια επιτροπή για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν πριν λίγο, ο κ. Δημητρίου εισηγήθηκε αρνητικά και για τις δύο ομάδες, μία άποψη που την έχει εκφράσει εξ αρχής.

Να σημειωθεί πάντως πως ο ρόλος του είναι συμβουλευτικός και η επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει τελικά αν θα δώσει την πολυπόθητη άδεια στους ηπειρώτες και στους «πράσινους», χωρίς ο ίδιος να έχει δικαίωμα ψήφου.

Η απόφαση για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα θα εκδοθεί σήμερα (30/5). Εφόσον η εισήγηση γίνει δεκτή και παραμείνουν οι πρωτόδικες αποφάσεις, η Ξάνθη θα βγει Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν νεώτερα για τον Πανθρακικό, η περίπτωση του οποίου εξετάστηκε πρώτη. Όλα δείχνουν ότι δεδομένης και της αναβολής του ΟΦΗ, η απόφαση θα αργήσει και θα βγει την άλλη εβδομάδα. Η αρνητική εισήγηση ωστόσο για ΠΑΣ και ΠΑΟ, όπως και οι φήμες για αναβολή, έχουν αρχίσει να θορυβούν τους ανθρώπους της ΠΑΕ της Κομοτηνής

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πληροφόρηση σε άμεσους χρόνους δεν είναι εύκολη, καθώς η ΕΠΟ αποφάσισε όχι μόνο να αφήσει τους δημοσιογράφους και τις κάμερες εκτός της αίθουσας, αλλά και εκτός των γραφείων της! Ετσι το ρεπορτάζ γίνεται κατά βάση μέσω του… τηλεφώνου, με όποιον κίνδυνο ενέχει αυτό να είναι… χαλασμένο.