Μένει ο Ράιτς στον Εθνικό!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Χαράς ευαγγέλια στην Αλεξανδρούπολη. Ο «Ιβάν ο τρομερός» ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος και ο ηγέτης του Εθνικού Ράιτς, θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο να φορά τη φανέλα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.

Πριν από λίγο, έφτασε στον Έβρο η θετική απάντηση του παίκτη στην πρόταση που του είχε γίνει από τους διοικούντες του Εθνικού. Έτσι, θα ηγηθεί των προσπαθειών των Εβριτών να διατηρήσουν τα κεκτημένα και να διατηρηθούν στα ψηλά σκαλοπάτια  και στο νέο πρωτάθλημα.

Σίγουρα η θετική απάντηση του Ράιτς συνιστά επιτυχία για το Εθνικό γιατί αφενός μεν διατηρεί ένα πραγματικό «πολυβόλο» στη φαρέτρα του, έναν αθλητή που τον γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες , αλλά και έναν παίκτη που εντυπωσίασε στις πρόσφατες εμφανίσεις της Εθνικής Κροατίας στον προκριματικό για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Παράλληλα, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχε μεταφέρει το ThrakiSportS, σύμφωνα με τις οποίες ήθελε ή παραμονή στην Αλεξανδρούπολη ή εξωτερικό. Μπορεί να άργησε λίγο να απαντήσει, αλλά η αναμονή αποδείχθηκε ότι άξιζε, αφού είχε θετική κατάληξη για την ομάδα της Θράκης…

Το τεχνικό τιμ του Εθνικού πλέον … τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση