5η στην Ελάδα η Αλεξανδρουπολίτισσα Μούρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Η Αλεξανδρούπολη πρόσθεσε άλλη μια μεγάλη διάκριση στα – λεγόμενα και – «μικρά αθλήματα» στο ενεργητικό της. Το Θρακιώτικο πινγκ-πονγκ επιβεβαίωσε και στους Πανελλήνιους αγώνες Νέων- Νεανίδων, ότι βρίσκεται ψηλά.

Η αθλήτρια του ΜΓΣ Εθνικού, η 17χρονη Αβαντιώτισσα Παναγιώτα Μούρου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στους ομίλους όσο και στα νοκ-άουτ έφθασε μέχρι την 5η πολύ αξιόλογη θέση. Στα νοκ-άουτ έκανε δύο σημαντικές νίκες με 3-0 αρχικά επί τηςΤαουσάνη της Καβάλας και ύστερα επί της Ανδριανού της Σαλαμίνας.

Το επόμενο εμπόδιο ήταν πολύ υψηλό και η Παναγιώτα έμεινε μόνο με την καλή εμφάνιση. Η Νο 2 της κατηγορίας των Νεανίδων Κωνσταντίνα Παρίδη για μια ακόμη φορά έφραξε τον δρόμο των μεταλλίων στην αξιόλογη αθλήτρια του Εθνικού. Στους αγώνες αυτούς  η Χριστίνα Κορετσίδου της Φιλίας Ορεστιάδος κέρδισε στο ομαδικό την Κορδούτη Νο 7 στο ρακινγκλιστ, στην κατηγορία των Νεανίδων!!!

Στο ομαδικό εφήβων την 1η θέση κέρδισε η Ελευσίνα, στις νεανίδες η σπουδαία ομάδα της Καβάλας, ενώ στο ατομικό πρώτευσαν στους εφήβους ο Αγγελακάκης και στις νεανίδες η Τόλιου.