Τέλος και ο Αλτιπαρμακόφσκι από την Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί μετά τους Ονουάτσι, Ντάνι, Βιβιανί, Πρίττα, Λυμπερόπουλο και ο σκοπιανός επιθετικός Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι.

Το συμβόλαιο του 21χρονού σκοπιανού επιθετικού λύθηκε κοινή συναίνεση Μάριαν με την ομάδα της Ξάνθης, μετά από τρία χρόνια που βρισκόταν ο νεαρός επιθετικός στο ρόστερ της Θρακιώτικης ομάδας, χωρίς να πάρει ωστόσο ευκαιρίες.

Ο νεαρός, διεθνής με την Ελπίδων της πατρίδας του επιθετικός, αποκτήθηκε από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2010 μετά από μια εκπληκτική χρονιά με την Πελισιέρ, ομάδα της ΠΓΔΜ, οπού σε 25 συμμετοχές είχε 6 τέρματα. Στην Ξάνθη όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν πολλοί με τον Αλτιπαρμακόφσκι μετά από τρείς σΕζόν στην πόλη της Θράκης να μετρά 4 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ (κόντρα στον Εργοτέλη).

 Όπως αναμενόταν ο 21χρονός Σκοπιανός έμεινε ελεύθερος μια και από του χρόνου η επιθετική γραμμή της Ξάνθης θα αποτελείται από αρκετούς παίκτες (Σολτάνι, Ράνος, Παπαδημητρίου και μία μεταγραφή), με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μάλλον να είναι η επιστροφή στην πατρίδα του, όπου θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο.